window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-86667147-1');

Beste bier wat smaak is wat je zelf heb gemaakt

In de workshop maak je eerst kennis met de grondstoffen die nodig zijn om bier te brouwen en uiteraard krijg je ook te proeven van bier wat net uit het brouwvat is gekomen hier zit wel alcohol in maar is nog geen bier! daar na krijg het eindresultaat te drinken Home made Pils,. Dan gaan we alles vertellen over de geschiedenis van bier en ook over de verschillende bier soorten en hun geschiedenis. Alles word gebracht op een vrolijke manier Dan is er werk te doen we gaan nog voor de pauze 20 liter home made bier aftappen en dat krijgen de deel nemers mee naar huis Pauze! dan krijgen de deel nemers twee special home made bier geserveerd Na de Pauze gaan we aan de gang met de microbouwerij en gaan we een recept brouwen . Als de deelnemers dit bier mee naar huis willen nemen dan kan dat maar dan moeten ze over twee weken terug komen dan is het namelijk uit gegist! Tijdens de workshop is onbeperkt Home made pils beschikbaar voor de deelnemers

Beste bier wat smaak is wat je zelf heb gemaakt2021-08-16T17:43:24+02:00

Chocolaterie workshop ‘bonbons’

Onze top chocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de wereld van chocolade. Samen met onze experts gaat u aan de slag met het creëren van een divers assortiment bonbons waarbij verschillende technieken aan bod komen.

Chocolaterie workshop ‘bonbons’2018-11-11T19:46:06+01:00

Grote stoere tas vilten

Vilt een tas uit één stuk met stevige hengsels, een klep en aan de buitenkant indien gewenst, prachtige ruige krullen zo van de schaap. Eris ruime keus uit wol van verschillende soorten schapenrassen. Zo maak je een uniek maar ook praktisch product van de mooiste materialen. Geheel diervriendelijk en handgemaakt. Ervaring is handig, maar niet noodzakelijk. In de ochtend maak je een ontwerp, kies je je materialen en kleuren en leg je de wol op de mal. Na de lunch start je met het daadwerkelijke vilten. Met warm water en zeep en rollen wordt het werkstuk gevilt tot een stevige tas. Aan het eind van de middag is de tas klaar om mee naar huis nemen. De prijs van de workshop is inclusief alle materialen, vegetarische lunch en koffie/thee met wat lekkers.

Grote stoere tas vilten2021-08-16T17:42:10+02:00

Masterclass ‘chocolaterie’

Tijdens deze masterclass leert u van topchocolatier én Executive Chef de Patisserie Robin Hoedjes de belangrijkste technieken van het vak chocolaterie. Samen behandeld u technieken zoals tableren, garneren, glaceren, fluweel afspuiten en maakt u diverse chocolade decors.

Masterclass ‘chocolaterie’2019-07-11T10:46:51+02:00

Patisserie workshop ‘gebakjes’

Tijdens deze workshop duikt u met onze patissiers in de geschiedenis van Huize van Wely’s beroemde gebakassortiment. Samen werkt u aan een diversiteit in interieurs, het exterieur en de bijbehorende decoratie van het gebak. Breng uw opgedane kennis in de praktijk en steel de show bij uw naasten.

Patisserie workshop ‘gebakjes’2018-11-11T19:15:29+01:00

Patisserie workshop ‘macarons’

Macarons, een zeer verfijnd patisserieproduct uit de van origine Franse patisseriekeuken. Tijdens deze workshop leren onze patissiers u alle ins & outs over macarons, zodat u ook thuis deze heerlijkheden kunt bereiden.

Patisserie workshop ‘macarons’2018-11-11T19:12:10+01:00

Chocolaterie workshop ‘truffels’

Onze top chocolatiers nemen u gedurende deze workshop mee in de geschiedenis van één van Huize van Wely’s befaamde producten; de chocolade truffels. Samen met onze experts gaat u aan de slag met het creëren van een divers assortiment truffels waarbij verschillende technieken aan bod komen.

Chocolaterie workshop ‘truffels’2018-11-11T18:09:48+01:00
Ga naar de bovenkant